Garry

Radni kolektiv

Osnivačica, pet groomer i vlasnik: Bojana Jocić

Bojanino iskustvo u samom čuvanju pasa bazirano je na dvadesetogodisnjem odgoju i prodaji koker španijela, kao i njihovom učešću na izložbama. Njen pas Kris je samo jedan od brojnih primera koliko pas može biti čovekov najbolji prijatelj. Nakon dugogodišnjih epizoda na evropskim i svetskim izložbama, odlučila je da eventualno krene i završi da bude i kinoloski sudija, što joj je dalo ogroman dijapazon u znanju i poznavanju svih rasa pasa kao i adekvatnim savetima koje besplatno deli u cilju da pas što manje pati za vlasnikom, a više bude srećan na pansionu ili u salonu.
Svedoci Bojaninog uticaja su takvi, da psi prilikom dolaska do glavne kapije pansiona, nestrpljivo cupkaju nogama i masu repom čim čuju njen glas i čim shvate da su došli kod nje.

Pet groomer i Bojanin pomoćnik: Mladen Svilar

Od malena, Mladen je bez ikakvog straha prilazio psima manjih i većih rasa i u stopu pratio Bojanu. Uz Krisa, Mladen je proveo čitavo detinjstvo, gde je Kris bio njegov pas čuvar i konstantno ga branio pri svakom koraku nepoznate osobe.
Najistaknutiji Mladenovi psi koji su članovi naše zajednice su njegova patuljasta šnaucerka Lena iz odgajivacnice House Kazak Kennel i crna terijerka Maze. Prvi njegov uspeh na izložbi pasa bio je 2012. godine gde je Lena na izložbi pasa u Lipama uzela prvo mesto. Posle duže pauze,niz uspeha nastavlja 2022. godine sa svojom crnom terijerkom Maze. Sa njom i dan danas,aktivno učestvuje na izložbama pasa,kako u Srbiji,tako i u inostranstvu.


Iz ljubavi prema svojim psima i pod Bojaninim dugogodišnjim uticajem, Mladen je ceo život ljubitelj pasa. Zajedno sa Bojanom je isterao dva legla, među kojima je jedno bilo baš od njegove Lene, a samim čuvanjem pasa bavi se više od sedam godina. Pored čuvanja, Mladen je krenuo stopama svoje tetke i trenutno je već pet groomer koji svake nedelje ide na usavršavanje svog znanja u raznim sferama groominga.

Our Team

Matt Damon

Doctor Pet

Gal Gadot

Nurse

Meryl Streep

Nurse

Rihanna

Nurse

Madonna

Nurse

Šta naši klijenti kažu

4.5/5
Sve pohvale za tim ljudi koji je deo ove priče! Znam da je moj pas siguran kada ga ostavim kod Vas.
Sanja
5/5
Uvek smo imali problema sa velikom dlakom našeg psa. Neverovatno mi je kako mu se i raspoloženje promeni kada skine svu dodatnu dlaku sa sebe. Obavezno šišajte svog psa leti!
Dragan
4/5
Nakon prvog boravka u pansionu, moj Flafi se sa oduševljenjem vraća svaki sledeći put. Sada mogu konačno da putujem bez da opterećujem rodbinu i prijatelje da mi pričuvaju psa. Trebalo nam je ovako nešto, dugo, u gradu.
Kristina